Presentaciones – Observatorio Socioeconómico REDEXIANA2

logotipoLos próximos días 4, 9 y 17 de Marzo, en las localidades de Narón, Ames y Santa Comba, el Observatorio Ocupacional de la UDC realizará una presentación oficial del “Observatorio Socioeconómico redexiana2″ realizado para la Diputación de A Coruña.

La presentación se realizará en el marco de un Workshop que tiene el siguiente programa:

  Horario Contido Intervén: Duración
0 9.30 – 9.40 Acollida e presentación da sesión Deputación 10 min
p.1 9.40 – 10.10 Resumen dos datos socioeconómicos máis relevantes do territorio UDC (Observatorio RedeXiana2) 30 min
p.2 10.10 – 10.40 Realizacións e resultados do Proxecto RedeXiana2 SIMCe 30 min
d.1 10.40 – 11.00 Debate Modera e recolle achegas SIMCe 20 min
  11.00 – 11.15 Pausa 15 min
p.3 11.15 – 11.45 Peculiaridades das prestacións por desemprego vixentes Oficina de emprego de Cee 30 min
p.4 11.45 – 12.15 Boas prácticas e leccións aprendidas EOSA 30 min.
p.5 12.15 – 12.30 Presentación dos resultados da enquisa a responsables municipais SIMCe 15 min
d.2 12.30 – 13.00 Brainstorming e debate: identificación de posibles liñas de acción Modera e recolle achegas SIMCe 30 min
  13.00 – 13.15 Pausa 15 min
p.6 13.15 – 13.30 Resumen de achegas da sesión – Peche da xornada SIMCeDeputación 15 min

Para consultar el informe completo pulsar aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


− siete = 2

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>